Tips og Tricks


Kvalitet

Det bedste tip teamet bag Uninets kan give dig, som fremtidig sælger er: Sørg for at kvaliteten er i orden. Både hvad angår de skrevne ord, såvel som layout og orden i noterne.

Tænk som brugeren

Noterne skal bruges af studerende, som ikke kender din tankegang. Så for at de kan forstå meningen, så skal de være klart formulerede og strukturerede, før de får en god værdi for køberen.

Sæt dig derfor i deres position, og gør det nemmest muligt for dem at bruge noterne. Brugbarhed, høj faglighed og god pædagogisk forklaringer er det, som vil hjælpe køberen med forståelsen af det pågældende fag og hjælpe op til eksamen.

Self-marketing

Da alle sælger spiller med samme regler, i samme vilkår, bliver det i beskrivelsen af din note, at du skal få præsenteret, hvad køberen får i din note. Indrag gerne faglige begreber, som noten beskriver, og evt. hvad du har fået af karakter i faget. Derudover er det en rigtig god ide at vælge en god smagsprøve/sample af noten, der giver et godt indblik i noten, som køberen kan se igennem før køb.

Hjælp andre og sælg mere

Smid linket til dine noter i relevante grupper på Facebook, forums, diskussioner, og andre hjemmesider, hvor det er relevant. Dette er helt klart den mest effektive salgs metode. Det tager 3 minutter, og kan give alt op til 10 salg i den første time til dig, viser vores statistik. Men sørg for ikke at spamme, men gør dig selv nyttig og imødekommende. Mennesker er mere tilbøjelig for at købe fra mennesker de kan lide.

En god ting-Tålmodighed

Gode ting tager tid. Tag dig god tid til at skabe et godt ry, lav nogle fantastiske noter, promover dig selv og dine noter til de relevante mennesker, studerende som vil kunne bruge dem, og tag en dag ad gangen. Du skal nok få succes, det er vi sikre på.

Loading...