Sælg noter på UniNets


Hvorfor sælge på Uninets? What s in it for me?

Vores model er simpel: 1 note koster 50 kr., hvor sælgeren får halvdelen pr. køb = 25 kr. Hvis du tror Uninets får den resterende halvdel, så læs videre.

Hvordan kommer jeg i gang?

1. Opret brugerlog

eller uden facebook her

2. Upload note

3. Udfyld de krævede felter. (Læs mere om best approach nedenfor)

4. Udgiv noten.

Vær opmærksom på ophavsret, følg disse råd:

Hvordan er vi sælgere sikret, at køber ikke videregiver noter?

Hver købers privat information er indsat som vandmærke i PDF filen, som vil afskrække de fleste fra at sende købte noter videre til bekendte studerene. En købt note er en personlig note. Det fremgår desuden i vores vilkår og betingelser, at det er forbudt at dele købte noter, og konsekvensen bliver forhindret adgang og brug a Uninets i fremtiden.

Vi vil løbende holde ører og øjne åbne, og såfremt det skulle finde sted, så vil det blive behandlet med alvorlighed i overensstemmelse med vores betingelser, da vi på ingen måde tager let på regelbrud.

Hvad med prisen?

Det er gratis at være sælger, og vi har altid haft som mål, at sælger skal have mindst halvdelen af købet. Der er en del udgifter ved drift af Uninets, bl.a. 25% Moms, PayPal gebyr, visa/dankort gebyrer, servere samt omkostninger ved daglig drift. Det betyder at sælgers avance på 50% er meget høj.

Hvordan fungerer det i praksis? Hvis man f.eks. har solgt 1 note til 20 personer, altså i alt 20 salg, vil man stå til at modtage 500 kr. (20*25 kr.)

Uninets står for administration af penge, indtil sælger vælger at få dem udbetalt. Dette vil ske igennem bankoverførsel/Paypal og derfor skal sælger angive bankoplysninger. Vi arbejder på en automatisk funktion, indtil da, kontakt os på mail@uninets.dkhvis du ønsker at få udbetalt penge.

Hvordan får man flest salg?

For succes som sælger på siden, er det vigtigt at man omhyggeligt oplyser information om noter. F.eks. Uddannelsessted, uddannelse, semester, såvel som information om bogen (Titel, forfatter, udgave…)

Folk vil ofte søge efter noter, jo flere søgeord der er, jo bedre chancer har man for at køberen ser noterne.

Det absolut vigtigste: Kvaliteten. Det er ekstremt vigtigt, at kvaliteten er i top, for både køber såvel som konceptet. Hvis man som sælger vil have succes på Uninets, er det altså ekstrem vigtigt, at det man uploader, er noget man har lagt en masse arbejde i, og ikke bare noget man gør i håb om at komme til let tjente penge. For meget negativ respons fra købere, vil forbyde adgang til siden og noterne blive slettet. Vi vil helst undgå disse situationer, så sørg for, at det I vælger at sælge, kan konkurrere på kvalitet, da priskonkurrence ikke er en mulighed foreløbigt (for at beskytte sælger og køber).

Hvordan kan sælger skille sig ud af mængden?

Ved at lave de bedste noter og lave en præcis kort beskrivelse af din note, og hvad der gør den speciel!

Uninets er optimeret til automatisk at promovere jer med de bedste noter. Dette vil blive gjort vha. et rating system. Hvis jeres købere rater jer godt, vil I få en bedre eksponering på siden. De dårligste noter vil derfor ligge helt nederest i søgeresultaterne og vil sjældent stå i vejen.

Loading...