Overvejer du at sælge noter?

Den 23 Feb 14 kl. af admin

Mange skriver til os, og er interesseret i at lægge noter på siden, men nogle gange er folk lidt i tvivl om alt fra A-Å. Her kommer svar på de spørgsmål vi har fået (meget!) mere end en gang ;)


 

Hvor kommer jeg i gang henne?
Alt du behøver at vide står her :)

Er mine noter gode nok?
Du kan nu få dine noter testet af tidligere studerende lige her. Det er anonymt og du får en kort tilbagemelding på om noterne er gode, og om de er nemt forståelige for andre.

Jeg forstår mine noter, men hvordan ved jeg at andre også gør?
Hvis du så svaret på spørgsmålet ovenfor, vil det også være mit svar her: Ved at sende noten til os her, og få en dygtig studerende der allerede har gennemgået uddannelsen til at se på det, kan du få et præcist svar på om andre også kan bruge dine noter. Få dine noter testet her.

Kan jeg være anonym?
Ja! Som standard vises kun dit brugernavn til købere af din note.

Kan det give problemer at sælge min note?
Nej, ikke hvis du holder dig til god skik og moral. Vi har med advokathjælp undersøgt regler på området, og fået bekræftet at der ikke er juridiske udfordringer, så længe du selv har skrevet din note.
Folk der kopierer og stjæler andre folks noter vil blive suspenderet fra siden.

Morale?
Er det forkert at tage penge for en note? I så tilfælde er det også forkert at tage penge for en (digital) bog, men det er der jo ikke nogen der ser problemer i. Vi sætter ærlighed og morale højt, og vi mener ikke man bryder nogen grænser overhovedet. 

Kan det betale sig?
Slet ikke!... Hvis du altså er millionær. Vi har flere sælgere som har tjent tæt på 1000 kr. på et enkelt semesters noter. Og så skal du huske på at dette er meget tidligere tider. Gang tallet med 10, og så bliver det pludselig meget interessant ;)

Taged som: Overvejer du at sælge noter
Loading...