Den nye side!

Den 08 Apr 15 kl. af admin

Den har været længe undervejs, men nu er den her endelig!

Hvad er blevet forbedret?

Siden har fået en design overhaling, som brugere og venner indtil videre har været helt vilde med, hvilket har gjort os ekstatisk! Udsagn som "Professionelt design", "Meget bedre end den gamle", "Så meget lettere at bruge", "Fed, fed, fed", gør os høje disse dage. Udover den smarte design, er den generelt blevet en del hurtigere (En hel del!) i forhold til loading time. Helt præcist 273% hurtigere, til nørderne i os. Iblandt optimering af sitet, har der også været brugt tid på at optimere og finde på nogle nye funktioner, som bruger har forespurgt, og nogle som vi selv synes skulle laves, som du kan læse nedeunder...


Søgefunktionen

Udover den er blevet præcist 3,9 gange hurtigere, er den også blevet 100 gange (OBS: ikke nogen præcist regnskab- Sagsøg os ikke venligst) lettere at bruge. Førhen, når du søgte "Organisation" fandt den kun noter som havde præcist det navn i deres titel. Skrev man et bindestreg efter "N", kunne den ikke finde noget. Den var faktisk elendig. Our bad. Det har vi rettet op på. Den nye søgefunktion ved alt om noten- Dens titel, beskrivelse, tags, uddannelse, fakultet, institut, dens uddrag... Og hvilken slags ost den kan lide. Altså, den ultimative stalker. Nu får du mange flere relevante resultater, og du kan søge meget bredt, så du har større chance for at finde præcist de noter du har brug for. 


Profilen

Nu har du fået dig en personlig profil side, som du kender det i de gode gamle dage på Facebook. Udover en mere personlig oplevelse, har du mulighed for at indtaste hvad du læser, hvor langt henne i forløbet du er, således du kan få genereret en relevant note liste på profilen- "Noter du måske kan bruge..." kategorien viser præcist hvad du dets navn fortæller, noter der højst sandsynligt er relevante for din uddannelse.

Du kan også se "Købte noter", og altid downloade dem igen derfra, skulle du miste dem, såvel som du i toppen har et hurtigt overblik over hvor mange noter du har upload'et, og hvad din saldo er på nuværende tidspunkt.

Under "Mine noter" kan du se hvad du har upload'et mere præcist, hvad de enkelte noter har af gennemsnitlig rating, hvad deres status er (godkendt, ikke godkendt), og mulighed for at ændre i dem.

Under "Mit salg" kan du præcist se antallet af downloads dine noter har nydt, din fortjeneste på det, tidligere udbetalinger, og nuværende saldo. Du kan med andre ord, holde styr på din økonomi på Uninets her.


Tilføjelse af noter

Tilføjelse af noter er også noget vi har arbejdet på at gøre en del lettere, og det er jeg sikker på, du vil være enig i. Siden er gjort mere overskuelig, og som noget nyt kan du give dine noter "tags". Disse vil hjælpe dine noter, blive fundet, frem for de andre på siden. Eks: En note i Organisation kan have tags omkring nogle af de forskellige teoretikere, forskellige teorier, og andre overordnede tags som uddannelse, institut osv. Jo flere relevante tags du laver, jo flere salg får du. Simple as that. 

Husk også at vise nogle sider i "gratis uddrag" funktionen. Fra x side, Til x side. Her er det en god at vise en evt. indholdsfortegnelse, for at give brugeren bedst mulighed for at se hvilke emner vedkommende får dækket med dine noter. En god beskrivelse, og det rigtige uddrag, er nogle af de bedste metoder til at få mere salg. Læs mere om at sælge her: http://uninets.dk/pages/tips-or-tricks


Forspørg en note

Nu kan du forespørge noter, som du ikke har kunnet finde på siden, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at få dem op på siden. Du kan også trykke "Forespørg noten" knappen ved siden af den allerede oprettede forespørgsel, som fungerer som en "I want it too" knap. Når det sker, får både den oprindelige forespørger og alle andre 'followers' automatisk en email om at de nu kan downloade dem på siden. Nemt, ikke?

Her går en god beskrivelse ellers også en lang vej, så brugerne kan se hvad du efterspørger, og forhåbentligt tilfredsestille dine note-behov. 


Efterspurgte noter

Her ender alle forespørgslerne henne, og det er samtidigt et godt værktøj til dig som gerne vil gå i gang med sælge noter. Som de fleste markeder gør reglen om "efterspørgsel vs. udbud" sig gældende. Hvis du vil have solgt noter, start med at kigge på hvad der egentlig er efterspørgsel på. Når du uploader de efterspurgte noter, hjælper systemet dig også med at få dem solgt med det samme, i det at alle der har forespurgt noten får en email at deres behov nu muligvis er dækket.


Produkt siden

Produktsiden er som al andet også optimeret. Den byder på nyt, mere intuitivt design som vil gøre det letteregøre købs processen for mange brugere. Her er en yderst nem, 1- klik, måde at rate noten på (OBS: Man kan kun rate én gang), stor knap til at se det gratis uddrag af noten (noget som ikke var tydeligt før), som burde give mere salg til brugerne.


Betalings processen

Som de helt store vindere, og noget af det vi er mest stolte over, er den forberede betalings proces. Den gamle side gjorde brug af PayPal, og var en re-direct og 100% pain in the a**. Den nye er meget lettere at bruge, meget hurtigere, gemmer dine informationer til senere brug (hvis du lyster), kræver ingen (PayPal) konto, eller oprettelse, og foregår on-site (ingen henvisning til tredjepart). Løsningen fra Stripe, giver også rig mulighed for at holde øje med sikkerheden, og ikke mindst refundere penge direkte tilbage til brugerne, skulle dette være nødvendigt. 


Bloggen

Det er nu blevet meget lettere at skrive blogs for admin (mig), så der vil komme mere lækkert indhold jeres vej i fremtiden. Vi har store planer med bloggen, blandt andet om at have gæste bloggere, studerende som har noget på hjertet, noget de har lært på den hårde måde, vil dele fede 'study abroad' oplevelser, spare tips, lækkert mad på SU, fedeste bytur rundt i landet, eller noget helt tiende. Så har du noget på hjertet, skriv til os på mail@uninets.dk. :)


Taged som:
Loading...