Where you at?

Den 06 May 18 kl. af admin
Hvor har vi været, hvad har vi lavet, og fremtiden for Uninets
læs mere...

Den nye side!

Den 08 Apr 15 kl. af admin
Hvorfor den tygger Bubba Bubba og sparker røv...
læs mere...

The Three Ghetto Musketeers

Den 24 Dec 14 kl. af admin
I posted this 2 days ago, and frankly I never expected it to have that sort of impact on the nation, but f*ck me, it did. Turns out there are a lot of great folks out there (8.000 and counting), who shared my thoughts. As some wrote me, saying “could you please translate it to English”
læs mere...

Moving Out/ Moving In

Den 11 Dec 14 kl. af admin
Så skete det! Med papkasserne i hænderne, Billy Joel’s ”Movin’ Out (Anthony’s song)” og kæmpe idiotisk smil på læberne, fløj vi fra reden. Vi har fundet os et ældre hus i Hjallese, der går ved navnet ”Ejershaab”. Hun har set bedre dage, som de ældre altid har.
læs mere...

Billeder fra uninets 2.0

Den 02 Jun 14 kl. af admin
Vi arbejder på den nye version af uninets.dk som står klar 1. september, og muligvis før. Billeder er work in progress! Den største spurt i udviklingen blev lavet en all-nights fredag - lidt flere af dem, og så er vi ved at være der :)
læs mere...

The Idea

Den 31 Mar 14 kl. af admin
Ideen om Uninets, kom til mig under mine første for alvor desperate tider, par dage inden en killer- eksamen på universitetet, og det kan jeg takke en køn pige der har mig fanget i venne-zonen for. Uforberedt, og ikke klædt på med alverdens vilje til at blive det, mødte jeg op i lokale u71
læs mere...

Hvorfor noter er guld værd

Den 11 Mar 14 kl. af admin
Hvorfor bruger du så meget tid på at tage noter? Det spørgsmål blev stillet af min kollega Zarko, da vi startede Uninets tilbage i sommeren 2013. Han vidste, at jeg kunne skrive adskillige siders noter til hver forelæsning – både hjemmefra og til undervisningen. Jeg var egentlig ikke så meget
læs mere...

Loading...